Comwell Køge Strand - 9. og 10. april 2024

Praktisk info

9. og 10. april 2024
Kl. 8.30 – 15.30
Afholdes som eksternat

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
4600 Køge

Pris: 4.495 kr. ex. moms
Inkl. fuld forplejning

Stil skarpt på
ledelse

Inden for det sundhedsadministrative område mangler der ledere. Rollen som ledende lægesekretær er spændende, alsidig og kompleks. Det er en rolle som kan formes, hvis de rette kompetencer er til stede. Er du ledende lægesekretær, teamleder, koordinator eller nysgerrig på om du har ledertalent – så er dette kurset for dig.

At være en motiverende leder kræver både træning, viden og ikke mindst aktiv handling. Mange ved meget om ledelse via diverse uddannelser, foredrag og måske kurser. Men at huske at BEDRIVE aktiv og motiverende ledelse, er ofte noget andet.

De færreste tænker over, hvilke værktøjer de egentlig bør træne og benytte, for at bedrive aktiv motiverende ledelse. Og endnu færre har værktøjer til at passe på sig selv som leder, i en travl hverdag. Udbrændte ledere giver ingen værdi – men aktive og motiverende ledere giver en kæmpe værdi.

Dette 2 dages kursus er særligt sammensat til ledere, teamledere, koordinatorer og ledertalenter. Kurset har det formål, at klæde dig på til netop at fokusere på at bedrive velvalgt ledelse, i en travl hverdag – og samtidig passe på dig selv.