Foredrag om motivation og udvikling for ledere

Med mange års ledererfaring fra store politiske organisationer og med gode resultater inden for strategisk- og relationsskabende ledelse, deler jeg viden og erfaringer i et inspirerende og motiverende foredrag.

Fokus for dagen er, at motivere til arbejdslyst og udvikling for den enkelte medarbejder og samtidig motivere til positivt teamsamarbejde, så den enkelte bliver bidragsyder til et arbejdsmiljø, der fastholder medarbejderne og øger muligheden for rekruttering af gode kandidater.

Jeg har udviklet en model, som indrammer de vigtigste værktøjer til at skabe arbejdslyst og motivation, men som også kan øge ressourcerne i organisationen.

De 5 elementer består af:

  • Motivation
  • Meningsskabelse
  • Muligheder
  • Mål
  • Medmennesker

Netop det at udvikle mennesker og i samarbejde finde de værktøjer, som virker lige præcis på deres felt, er noget jeg brænder utrolig meget for.

I foredraget stiller jeg derfor skarpt på faglig og personlig udvikling for den enkelte, men også styrkelse af det relationelle, motivationen, arbejdslyst og organisationsforståelse.

De seneste år har jeg afholdt mange foredrag rundt i landet, hvor jeg har lagt stor vægt på at tilrettelægge disse med særligt fokus på den enkelte målgruppe og hvad der lige netop optager dem.

Sportsligt har jeg spillet fodbold i 20 år, løbet flere marathons og kørt ironman. Ud fra egne erfaringer, ved jeg derfor hvad det kræver at udvikle sig i sin sport, hvordan det føles, når noget lykkes og ikke lykkes – men også hvordan motivationen holdes oppe og resultaterne opnås.

Man vil derfor opleve en engageret, motiverende og inspirerende person, som har en bred teoretisk og praktisk erfaring – og altid har et smil på læben.

Vil du høre mere kan du kontakte mig på kontakt@stil-skarpt.dk

Mere for ledere