Workshop og foredrag

Virksomheder der investerer i udvikling, investerer også i medarbejdernes udvikling og succes.

Med mange års ledererfaring fra store politiske organisationer og med gode resultater inden for strategisk- og relationsskabende ledelse, deler jeg viden og erfaringer i et inspirerende og motiverende foredrag eller ved mere involverende workshops.

Fokus for dagen/dagene er, at motivere til arbejdslyst og udvikling for den enkelte medarbejder og samtidig motivere til positivt teamsamarbejde, så den enkelte bliver bidragsyder til et arbejdsmiljø, der fastholder medarbejderne og øger muligheden for rekruttering af gode kandidater.

Workshops for planlægges og afvikles i samarbejde med kunden, så konceptet justeres og tilpasses til kundens præcise behov, mål og ønsker. Mange arbejdspladser, ledere og medarbejdere holder rigtig mange workshops, og ofte har de ikke tid til at planlægge workshoppen lige så godt og grundigt som de gerne ville.

Her kan jeg hjælpe, både med facilitering, men også med det eksterne blik og værktøjer, som kan være nøglen til det fortrolige, motiverende og inspirerende rum.

Læs mere:
• Unikke workshops
• Workshop for ledere
• Workshop for lægesekretærerne
• Foredrag om motivation og udvikling
• Foredrag for lægesekretærerne

Bliv ringet op for en uforpligtende samtale