Workshop for ledere

Det gode lederskab, er også medarbejdernes succes!

At prioritere lederudvikling, er en af de udgifter, hvor man rent faktisk får mere end man betaler. For når lederen har et stærkt fundament at stå på og handle ud fra – så er der ikke nødvendigvis koldt på toppen!

Virksomheder der investerer lederudvikling, investerer også i medarbejdernes udvikling og succes.

Workshops for ledere planlægges og afvikles i samarbejde med kunden, så konceptet justeres og tilpasses til kundens præcise behov, mål og ønsker. Mange arbejdspladser og ledere holder rigtig mange workshops, og ofte har de ikke tid til at planlægge workshoppen lige så godt og grundigt som de gerne ville.

Her kan jeg hjælpe, både med facilitering, men også med det eksterne blik, som kan være nøglen til det fortrolige, motiverende og inspirerende rum.

Vi kan tage et eller flere designmøder, fysisk eller på Teams, hvor vi gennemgår dine rammer for workshoppen og kommer med input til hvad der fungerer rigtig godt, hvor der med fordel kan laves justeringer og hvad der kan give mere plads til deltagerne.

Det behøver ikke at tage lang tid. Ofte tager designmøderne kun et par timer, og resultatet er at i får et langt bedre design for jeres workshop.

Emner til en workshop for ledere, kunne være:

  • Lederudvikling
  • Teamsamarbejde
  • Arbejdspladskultur
  • Arbejdslyst og arbejdsglæde
  • Motivation og faglig udvikling
  • Forandringsarbejde

Som facilitator stiller jeg skarpt på den enkelte kunde, kulturen og teamet, for derved at levere en helt fantastisk workshop, med et sammenhængende flow, med optimal involvering og udfordring af deltagerne, så de skaber det bedst mulige resultat.

Skal vi sammen skabe en workshop for jeres ledergruppe, hvor deltagerne interagerer, er engagerede og sammen skaber et optimalt resultat, som alle forstår, bakker op bag og tager ejerskab for, kan du udfylde kontaktformularen her på siden – og jeg vil vende tilbage inden for et par dage.

Bliv ringet op for en uforpligtende samtale