Foredrag for lægesekretærerne

Et veldrevet sundhedsvæsen er afhængigt af stærke sundhedsadministrative kræfter. Selvom digitaliseringen har ændret lægesekretærens fagidentitet radikalt, er det bestemt ikke uden muligheder for faggruppen selv – eller for organisationen som helhed. Vi skal bare få øje på det…

I et oplæg for lægesekretærer og andet administrativt personale, tager jeg afsæt i seneste forskning fra min masterafhandling og egen erfaring fra 21 år i faget, både som lægesekretær og som ledende lægesekretær.

Jeg sætter fokus på fagligheden og hvordan vi udvikler faget, så vi sikrer god rekruttering og en fremtid for de kommende lægesekretærer og sundhedsadministrative medarbejdere. Jeg vil præsentere konkrete eksempler på nye og spændende opgaver og roller i den digitaliserede organisation, som lægesekretærerne og de sundhedsadministrative medarbejdere selv kan byde ind på.

Men vigtigst er, hvordan lægesekretæren og de sundhedsadministrative medarbejdere, selv kan byde ind og tage ansvar, så vi bliver de bedste ambassadører for faget og kan skabe rollemodeller.

Jeg stiller skarpt på lægesekretæren og de sundhedsadministrative medarbejdere, som nøglespilleren i patientforløbene og dette i en kombination af praksiserfaring og teori.

Deltagerne vil gå hjem med konkrete værktøjer og motivation til egen faglig udvikling.

Vil du opleve et inspirerende og motiverende foredrag, hvor du går der fra med fornyet energi og arbejdsglæde, kan du udfylde kontaktformularen her på siden.

Bliv ringet op for en uforpligtende samtale